woensdag 2 november 2011

trying out some new techniques

Just took the CB out for a spin. I recently had the carbs ultrasonically cleaned, so it had been sitting for a while. Apart from that the carbs could use a little bit of synching now, she ran great. Man, I love riding that bike...


Tried some new photo techniques. I only had very limited time so I did not really get what I wanted, but it looks like it's worth trying again as far as I'm concerned.

4 opmerkingen:

 1. Wat wilde je precies hebben? Misschien kan ik tips geven, heb wel 'wat' ervaring met fotografie, check www.markmeisner.com :)

  Als je met een losse flitser gewerkt heb, probeer je motor met z'n neus net voor een witte muur te zetten. Als je dan van rechts flitst dan weerkaatst de flits via de muur ook vanaf de andere kant op je BMW. Dan zijn de donkere schaduwen wat meer opgelicht!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bedankt voor je reactie!

  Dit wasecht een hele snelle poging, ik had veel te weinig tijd. Het was de eerste keer met een parapluutje om doorheen te flitsen, dus ik wilde zien wat dat deed, ik had niet direct een doel voor ogen.

  Ik zal de reflectetip eens proberen, dank!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Paraplutje is leuk werken, heb er ook 2 cheapass van Ebay.

  Je kan wel een keer deze kant (Spijkenisse/Rotterdam) op komen voor een mooie shoot in de R.damse haven! Wellicht wel een mooie locatie voor de Virago!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zou opzich graag in de havens fotos komen maken, maar het is fors ver weg voor mij en de weg erheen is gewoon niet leuk. Wel en mooie omgeving (ik ben er vaak geweest) voor fotos.

  Parapluutje zelf kost bijna niets, gewoon bij ene winkel gekocht. Klemmetje voor de paraplu + flitser op het statoief tweedehands op kop weten te tkken, ook niet diuur dus :)

  BeantwoordenVerwijderen